Ton van de Bildt – WWLA V 2011-2012

0

Tijdens mijn opleiding bij WWLA zeiden André en Loes vaak: “Maak meters” (lees: speel veel!) en dan deden wij dat allemaal trouw. En zo kwam ik terecht als simulatiepatiënt (acteur) bij de Hogeschool van Utrecht. En zo zie je me hier ook op de foto.

Mijn werk als trainingsacteur is inmiddels heel divers geworden, maar acteren bij een simulatie doe ik nog steeds. Enerzijds omdat ik het leuk vind om met studenten te werken en anderzijds heb ik inmiddels veel van mijn werkzaamheden binnen de Hogeschool Utrecht mogen uitbreiden. Zoals: minor agressie en weerbaarheid, minor palliatieve zorg, meeschrijven aan het nieuwe curriculum en in september 2016 de trainingsacteurs en docenten trainen in omgaan met agressie en in weerbaarheid.
Daarnaast ben ik ook nog betrokken bij de training psychiatrie op de Hogeschool.

Wat er al niet van ‘meters maken’ kan komen. Ik ben zo blij dat jullie dat zo vaak hebben gezegd!

Ton