Achter de camera: Dorine Mobron

0

In september is het zover: dan viert WWLA haar 10-jarig jubileum. September 2007 startte de eerste groep deelnemers aan de opleiding Acteur m/v in het Bedrijfsleven. De afgelopen tien jaar hebben er gemiddeld 12 mensen per jaar de opleiding voltooid.

De opleiding gaat voor ons over de mensen die het prachtige vak van acteur in het bedrijfsleven gaan uitoefenen. Mensen die zich inzetten voor en betrokken voelen bij ontwikkeling en groei van ander mensen. Zij hebben hun eigen speciale manier om zich daarvoor beschikbaar te maken.
Het is dan ook niet voor niets dat wij in ons jubileumjaar juist hen centraal willen stellen. Op deze site vind je verhalen die zij vertellen. Gefotografeerd door een van onze alumni: Simone Peerdeman.

En geïnterviewd door Dorine Mobron. Haar verhaal in deze video:

 

 

website Dorine