Impressie jubileumfeest

0

foto: Simone Peerdeman

 

Na ruim een jaar voorbereiding was het zover: op 3 september 2017 vierden we het 10-jarig jubileum met alumni uit alle 10 de jaren van de opleiding. Het was een prachtige dag, die duidelijk maakte hoe warm en hecht de WWLA-gemeenschap is en hoe waardevol het gevarieerde en inpsirerende netwerk.

Hieronder een korte impressie
 

 

Anne-Marie Cuvelier schreef een mooi artikel over de dag, dat hier (link) is te lezen.

Na 10 jaar is WWLA ook begonnen met een vervolgopleiding: WWLA Advanced, een opleiding tot Master of Action Learning & Design.
Masters of Action Learning en Masters of Action Design zijn de creatieve ondernemers in de wereld van leren en ontwikkelen. Met de theatertechnieken als bron van inspiratie en als instrumenten om te leren en experimenteren, kun je met dit vak leuke, inspirerende, verdiepende en impactvolle ervaringsgerichte programma's of programmaonderdelen ontwerpen, offreren en uitvoeren. Een kleine groep mensen werkt als MoAL / MoAD en de opdrachten zijn bijna niet te bemensen. Ben je al werkzaam als creatieveling en acteur in het bedrijfsleven, dan is dit wellicht de volgende stap om naar uit te kijken.