WWLA JUBILEUMSITE

In 2007 startten André Witbreuk en Loes Wouterson de 20-daagse opleiding Acteur m/v in het Bedrijfsleven.
De opleiding geeft  mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergrond en ervaring de gelegenheid om zich te vormen tot acteur in het bedrijfsleven. Voor sommige mensen een van de eerste stappen in hun carrière, voor andere mensen een van de laatste, vaak hartstochtelijke switches die ze maken.
In de aanloop naar ons 10-jarig jubileum, bieden we op deze site podium aan onze oud-deelnemers m/v. We zijn altijd weer blij en trots als we ze als collega in de praktijk tegenkomen en genieten van nieuwe initiatieven die ze ontplooien, bijvoorbeeld door samenwerkingsverbanden aan te gaan of nieuwe producten en diensten in de markt te zetten.
Op deze site vind je onze oud-deelnemers met een selfie, een favoriete werkvorm en hun verhaal.


De opleiding heeft inmiddels, naast de twee hoofddocenten, vijf gastdocenten met elk hun eigen specialisme en verbinding met de praktijk. Jaarlijks kan elke deelnemer meerdere keren stage lopen. En we hebben een online platform om ervaringen uit te wisselen.
André en Loes zijn als oprichters en hoofddocenten zelf ook nog altijd actief in de praktijk. Zij nemen hun actuele ervaringen mee in de opleiding. Naast de stevige basis die elke trainingsacteur moet hebben, actualiseren ze de opleiding elk jaar naar aanleiding van eigen ervaringen en nieuwe trends.
Nieuwsgierig geworden? Meer informatie is te vinden op de website van WWLA.